Oslo Skin Lab

SOLUTION ™

Anti-Wrinkle Collagen

Solution ™ är ett högkvalitativt kollagenpulver, helt neutralt i smak och enkelt blandat med mat eller dryck. Lösningen hjälper till att öka hudens elasticitet, jämnar fina linjer och rynkor och förhindrar att de förekommer i hela kroppen. Det hjälper också till att minska celluliter och dess bildning. Produktpaketet innehåller 28 individuellt förpackade delar och är därför särskilt praktiskt och lätt att använda. Produkten innehåller endast en ingrediens – typ 1 hydrolyserat kollagen – inga tillsatser, fetter eller kolhydrater.


Rekommenderad daglig dos Solution ™ Anti-wrinkle Collagen: 1 påse blandad med en varm eller kall dryck. Om du blandar pulvret med vatten behöver du bara några deciliter. Rör om och låt lösas upp i några minuter. Varje daglig dos innehåller 2,5 g hydrolyserat kollagenpulver. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

Anti-rynkningseffekten av Verisol®-kollagen som används i The Solution ™ har visats i en dubbelblind studie av 114 personer. I ett dubbelblint test vet inte personen eller utredaren vem som får den aktiva substansen och vem som får placebo (en produkt utan aktiva ingredienser). Personer varierade i ålder från 45 till 65 år och fick 2,5 g Verisol® eller placebo en gång dagligen under 8 veckor. Efter 8 veckor mättes djupet på rynkor att ha minskat med i genomsnitt 20,1%. Kolla in forskningsresultaten här.

THE BASICS ™

Väsentlig hudnäring

Basics ™ -kapslarna är fulla av viktiga antioxidanter, fettsyror, vitaminer och mineraler som, när de tas dagligen, hjälper till att bekämpa oxidativ åldrande och se till att vår hud får alla de näringsämnen den behöver.

 • VITAMIN A hjälper till att huden hålla normal
 • VITAMINER D, C OCH A hjälper till att upprätthålla immunsystemets normala funktion
 • VITAMIN C främjar normal bildning av kollagen för normal hudfunktion
 • VITAMINER E och C skyddar celler från oxidativ stress
 • BEHANDLA UPPFRISKAD HUD MED KOLLAGEN

oslo skin lab

Solen gör bra för människor, men den har också biverkningar – UV-strålning är en av de viktigaste acceleratorerna för åldrande av huden.

“Rynkor i ansiktet orsakas oftare av solbad än bara åldrande”, säger hudläkaren Ann Kristin Hansen. Eftersom UV-strålar påverkar hudens naturliga kollagenproduktion, främjar solupplåtande bildandet av rynkor och fina linjer.

Kollagen är ett protein som förekommer naturligt i kroppen. Kollagenivåerna i kroppen och huden börjar sjunka från 30 års ålder. Kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att förebygga rynkor och bibehålla hudens elasticitet. Rynkor och fina linjer börjar bildas när huden utsätts för solen, föroreningar eller rökning. Fel diet åldras också huden. UV-strålar skadar också genomet hos hudceller, eller DNA, vilket kan leda till pigmentfläckar och annan missfärgning. “Dessutom stör långvarig exponering för solen hudens egen försvarsmekanism, vilket gör den mer benäggen för akne och uttorkning,” säger Hansen.

Uppdaterad hud behöver kollagen

Ann Kristin Hansen har mer än 20 års erfarenhet inom hudvård. Han är särskilt intresserad av hur olika produkter påverkar huden. ”Jag tror på noggrann hudvård både internt och externt. Jag väljer bara produkter vars effekt jag verkligen kan märka. ”

För behandling av äldre och åldrande hud rekommenderar han en internt konsumerad kollagenprodukt som påverkar hudens tillstånd i hela kroppen. “Jag känner till de studier som genomförts kollageenilisistä och fann att bevisen är övertygande. Det spelar dock någon roll vilken typ av kollagen som används. ”

Hansen hänvisar till en dubbelblind studie som tittar på effekterna av hydrolyserat Verisol-kollagen på hudtillstånd. Resultaten visade att det dagliga intaget av kollagenberedningen var åtta veckor minskade djupet på rynkor med i genomsnitt 20%. Oslo Skin Labs The Solution Anti-wrinkle collagen innehåller just detta hydrolyserade Verisol collagen.

ANTIOXIDANTER SKYDDAR HUDEN MOT ÅLDRANDE

Antioxidanter är kroppens sätt att bekämpa oxidation och skydda celler och även huden mot för tidigt åldrande.

Vi kallar det ”metabolisk paradox”: Vi behöver syre för att leva, men när kroppen konsumerar syre produceras skadliga avfallsprodukter. Effekten av oxidation kan till exempel ses när ett äpple börjar mörkna eller metallen rostar. Våra kroppar och hud utsätts för samma process och vi blir äldre.

Många vardagliga faktorer kan öka mängden avfallsprodukter:

 • Träning för hårt
 • Solljus
 • Förorening
 • Påfrestning
 • Sjukdomar
 • Övervikt
 • Underernäring
 • Flygresor
 • Rökning

Antioxidanter är kroppens sätt att bekämpa oxidation och skydda kroppsfett och proteiner, såväl som celler och gener. Genom att se till att din kropp har tillräckligt med antioxidanter kan du skydda dina celler från oxidation och samtidigt din hud från för tidigt åldrande.

Basics ™ -kapslarna täcker hudens grundläggande behov eftersom de består av viktiga vitaminer, mineraler och omega 3 från kalamarinolja.

Dagligt intag av Basics ™ -kapslar hjälper till att bättre skydda hudceller från alla negativa faktorer som vi utsätts för dagligen.

Vitamin A och biotin hjälper till att upprätthålla normal hud

Vitamin D, C och A hjälper till att upprätthålla immunsystemets normala funktion

C-vitamin främjar normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för hudens normala funktion

Vitamin E och C skyddar celler från oxidation

UNDERSÖKNINGAR

Studier av fördelarna med orala kollagenpeptider som används i The Solution ™ har publicerats med obestridliga resultat.

Sänkta rynkor

Effekten av Verisol®-kollagen som används i lösningen har studerats kliniskt. Alla studier utfördes som randomiserade och placebokontrollerade dubbelblinda studier. Detta innebär att deltagarna delades slumpmässigt i två grupper, den ena tog studieförberedelsen och den andra tog placebopreparatet (pulver utan aktiv substans). Både försökspersoner och studiepersonal var helt omedvetna om vem som fick den aktiva substansen och vem som fick placebo. Tolkningen av studieresultaten kunde inte påverkas subjektivt och baseras enbart på mätbara data.

I studien ingick 114 kvinnor i åldrarna 45 till 65 år. Deltagarna fick antingen 2,5 g Verisol® eller placebo en gång dagligen under 8 veckor. Deltagarnas hud mättes objektivt innan behandlingsstart. Efter 4 veckors behandling hade djupet på rynkor runt ögonen hos gruppen som fick Verisol® minskat statistiskt signifikant, med i genomsnitt mer än 7,2%. Efter 8 veckors behandling mättes rynkorens djup att ha minskat med i genomsnitt upp till 20,1%. (Högsta uppmätta resultat 49,9%).

Mer elastisk hud

Produktens effekt på hudens elasticitet har också studerats. I studien ingick 69 kvinnor i åldrarna 35 till 55 år. Deltagarnas hudelasticitet mättes efter daglig användning av 2,5 gram Verisol® eller placebo under 8 veckor. Instrumentet användes vid mätningen. Studien visade att gruppen som tog Verisol® hade en signifikant förbättring av hudelasticiteten jämfört med gruppen som fick placebo.

Mindre celluliter

Studien utfördes på 105 kvinnor i åldrarna 24 till 50 år; studiens varaktighet var 6 månader. Alla deltagare hade måttliga nivåer av celluliter. Studierna visade att cellulit i låren i gruppen som fick Verisol®-kollagen minskade i svårighetsgrad. Strukturen i huden förbättrades också och hudens täthet ökades jämfört med kontrollgruppen.

Utredningar:

Oralt intag av specifika bioaktiva kollagenpeptider minskar hudrynkor och ökar hudens matrissyntes . Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014; 27 (3): 113-9.

Oral tillskott av specifika kollagenpeptider har gynnsamma effekter på människors hudfysiologi: en dubbelblind, placebokontrollerad studie . Proksch E, Segger D, Degwert J, Schunck M, Zague V, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014; 27 (1): 47-55.

Kosttillskott med specifika kollagenpeptider har en kroppsmassaindexberoende fördelaktig effekt på cellulitmorfologi . Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch EJ Med Food 2015 18 (12): 1340-8

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24401291

osloskinlab

Faq

Vad är kollagen?

Kollagen är ett protein som förekommer naturligt i kroppen. Kollagenivåerna i kroppen och huden börjar sjunka från 30 års ålder. En ung persons hud kan innehålla upp till 80% kollagen. Vid trettio års ålder börjar antalet sjunka med en årlig takt på cirka 1-2%. Kollagen är den enskilt viktigaste faktorn för att förebygga rynkor och upprätthålla hudens elasticitet och elasticitet. Rynkor och fina linjer börjar bildas när huden förlorar sin motstånd mot externa biverkningar som solen, föroreningar, kost och rökning. Proteinrika livsmedel innehåller också kollagen. Huden kan emellertid endast använda kollagen när den bryts ned i peptider med en viss längd. Eftersom proteinerna i maten inte har hydrolyserats har de inte någon rynkorutjämnande effekt på huden.

Vad är Solution ™ Anti-wrinkle collagen?

Solution ™ Anti-wrinkle collagen är en produkt som är effektiv mot rynkor. Det är ett kollagenpulver som intas blandat med mat eller dryck och påverkar rynkor från insidan. Produkten förhindrar åldring av huden och jämnar fina linjer och rynkor. Kollagen påverkar huden i hela kroppen, och studier har visat att den också är effektiv mot celluliter. Mer information om studien finns här

Vad är Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab® är en del av NutraQ Group, ett av Nordens  ledande företag som säljer  hälso- och skönhetsprodukter direkt till konsumenterna. I Finland distribueras produkter av NutraQ Oy. Företaget har en egen expertorganisation som deltar i utvecklingen av produkter från ingredienser för vilka det finns starka bevis på effektivitet.

Vad är skillnaden mellan kollagen i hudkrämer och kollagenpulver intaget internt?

Studier har visat signifikant effekt av intravenöst intaget Verisol®-kollagen. Denna lösning använder exakt detta kollagen. När det tas internt fungerar kollagen över hela huden – både i ansiktet och på andra håll i kroppen. Dessutom kräver bästa möjliga skötsel av huden användning av krämer som fuktar huden och innehåller solkräm. Be en expert om hjälp med att hitta de produkter som bäst passar din hud.

Hur / varför fungerar kollagen?

Olika typer av kollagen fungerar på olika sätt. Kollagen av typ 1 påverkar huden och kollagen av typ 2 påverkar lederna. Solution ™ innehåller kollagen av typ 1.

En speciell egenskap hos detta kollagen är att kollagenproteinet hydrolyseras (digereras) av enzymer till peptider, dvs aminosyrakedjor. Denna unika och kontrollerade process är ett nödvändigt steg i tillverkningen av produkten för dess anti-rynkeffekt. Kollagenpeptider utvecklade av Verisol® har visats i dubbelblinda studier ha positiva effekter på hudens elasticitet, fina linjer och rynkor. Mer information om studien finns här.

När bör Solution ™ Anti-wrinkle collagen börja för att förhindra rynkor?

Det rekommenderas att börja använda produkten vid trettio års ålder när kollageninnehållet i kroppen / huden börjar minska. Solution ™ Anti-wrinkle collagen både förhindrar och minskar rynkor.

Hur ofta ska Solution ™ Anti-wrinkle användas?

För att säkerställa bästa effekt bör kollagenpulver konsumeras dagligen under lång tid. I ansiktshudstudier använde försökspersoner produkten i mer än 8 veckor och i celluliterundersökningar i mer än 6 månader. Produktens effektivitet kommer inte att drabbas om du glömmer att njuta av produkten i några dagar. Produkten slutar dock gradvis fungera om du slutar använda den helt. Du kan njuta av kollagenpulver när som helst på dagen utan att påverka produktens effektivitet.

Kan jag använda kollagen under amning eller graviditet?

Kollagen är ett protein som är naturligt närvarande i vår kropp. Därför bör dess användning inte vara skadligt. Men eftersom sådana produkter inte har testats på gravida eller ammande kvinnor, kan vi inte ge ett svar med 100% säkerhet. Därför rekommenderar vi att du diskuterar användningen av produkten med din läkare.

Vilken typ av forskning har gjorts om produkten?

2014 publicerade den tyska Gelita en studie om oralt (oralt) intag av kollagenpeptider. Verisol®-peptider användes i studien. Resultaten var anmärkningsvärt bra och djupet på rynkor visade sig reducera med upp till 20%.

Enligt en studie från 2013 ökar Verisol® kollagen hudens elasticitet med upp till 15% när den används endast i fyra veckor. Enligt en annan studie som varade i mer än sex månader minskade mängden celluliter avsevärt. Resultaten publicerades 2015.

Alla studier är dubbelblinda, randomiserade och placebokontrollerade. De har publicerats i erkända medicinska tidskrifter. Experimentet inkluderade 114 personer (kvinnor) i åldern 45–65 år. Personerna fick 2,5 g Verisol® eller placebo en gång dagligen under 8 veckor. Det var 57 kvinnor i varje grupp. Mer information om studierna finns här .

Vad är dubbelblinda studier?

En dubbelblind studie är en studie där både försökspersonerna och testpersonalen inte är helt medvetna om vem som får den aktiva substansen och vem som får placebo (ett preparat utan aktiva substanser). Dessa typer av studier används också för att studera läkemedel. I studier inom området skönhetsvård baseras resultaten ofta på självbedömningen av ämnena. Mer information om studien finns här .

Är kollagenpulver av animaliskt ursprung?

Ja, kollagenpulver härrör från huden hos friska nötkreatur och erhålls som en biprodukt från boskapsindustrin.

Vad kan jag blanda Solution ™ kollagenpulver med?

Solution ™ Anti-wrinkle collagen är ett smaklöst och luktfritt pulver som kan blandas med önskad kall eller varm mat eller dryck. Du kan enkelt njuta av den med en vanlig frukost genom att blanda den till exempel kaffe, te, juice, yoghurt, gröt, smoothie eller bara kallt vatten.

Pulvret upplöses inte ordentligt, vad ska man göra?

Om pulvret förblir klumpigt när du lägger till det i vätskan, blanda noggrant och låt stå i några minuter så att det löses fullständigt.

Hur fungerar ett Oslo Skin Lab-medlemskap på Momsbestbet.com?

Som medlem får du alltid minst 30% rabatt på det första paketet med Solutions vanliga försäljningspris.

Vi ser också till att du får en ny överföring vid rätt tidpunkt för att undvika störningar. Det finns inga åtagandeperioder eller köpskyldigheter i medlemskapet. Läs mer på https://momsbestbet.com/oslo-skin-lab/ för information.

Om du vill säga upp ditt medlemskap eller ta en paus från sändningar, vänligen kontakta vår kundservice: asiakaspalvelu@osloskinlab.fi / 0800 550 100                (vi svarar på samtal på vardagar från 08.30 till 16.30)

oslo skin lab 1.200 / 0

osloskinlab 400 / 0

Lämna en kommentar